Onze nieuwsberichten

3 technische vaardigheden die je helpen om te groeien in jouw carrière

Publicatiedatum 29 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Je bent al een aantal jaar aan het werk in de techniek, maar zou graag de volgende stap maken in een hogere functie. Hier zijn drie skills die je niet alleen helpen om op te vallen, maar waar je ook meteen mee aan de slag kunt.
Lees meer

Mechanisch of mechatronisch, wat is het nou eigenlijk?

Publicatiedatum 15 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Twee termen die op het eerste gezicht misschien veel op elkaar lijken, maar in werkelijkheid behoorlijk verschillende betekenissen hebben, zijn "mechanisch" en "mechatronisch". Hoewel ze vaak door elkaar worden gebruikt, verwijzen ze naar heel verschillende specialisaties binnen de techniek.
Lees meer

3 dingen die echt niet meer kunnen bij het aannemen van jong personeel

Publicatiedatum 8 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Het in dienst nemen van jongere werknemers kan een goede invloed hebben op een organisatie. Jongere werknemers hebben in het algemeen energie van een jongere generatie met frisse ideeën en wijsheid, maar hebben ook bepaalde behoeften en verwachtingen. Dit zijn drie belangrijke dingen die je vooral niet moet doen bij het aannemen van jong personeel.
Lees meer

Welke monteur doet wat?

Publicatiedatum 1 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Monteur, wel een heel breed begrip. Wat de ene monteur heel goed kan, kan de andere totaal niet. Logisch, elke functie heeft zijn eigen specialisatie, daarom lichten we er een aantal uit.
Lees meer

Solliciteren in de zomerperiode, dit is waar je rekening mee moet houden

Publicatiedatum 17 juli 2024
Auteur Elise Pool
Het zoeken naar een nieuwe baan in de zomerperiode kan een slimme zet zijn, maar er zijn wel een aantal factoren die het proces beïnvloeden. We zetten vier onderwerpen op een rijtje om rekening mee te houden.
Lees meer

Productie en industrie, helemaal niet ouderwets!

Publicatiedatum 11 juli 2024
Auteur Elise Pool
Bij het horen van de term "productieomgeving" denken veel mensen aan rokerige fabrieken, vuile machines en verouderde processen. Alles gaat met zijn tijd mee, en dus ook deze sector. Hoe ziet de werkelijkheid eruit? Dat beschrijven we door als voorbeeld een producent van kunststof compounds te nemen, en uit te leggen wat de werkelijkheid is.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5