Contract getekend, en nu dan?

Publicatiedatum 22 augustus 2024
Wijzigingsdatum 22 augustus 2024
Auteur Elise Pool

Je hebt je contract bij T-Pion getekend en staat op het punt om aan een nieuwe fase van je carrière te beginnen. Maar wat gebeurt er nu? Dit is wat je kunt verwachten nadat je je handtekening hebt gezet.

Je eerste werkdag
Op je eerste werkdag heten we je graag persoonlijk welkom, de consultant die je door het sollicitatieproces heeft begeleid, komt langs op je werkplek met een presentje om je te verwelkomen bij de opdrachtgever en bij T-Pion. Dit is een ideaal moment om je eerste indrukken te delen, eventuele vragen te stellen en te bespreken hoe je je voelt over je nieuwe rol. We vinden het belangrijk dat je je vanaf het begin op je gemak voelt en goed geïnformeerd aan je nieuwe avontuur begint.

Regelmatig contact en ondersteuning
Bij T-Pion vinden we jouw welzijn belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat er regelmatig contact is tussen jou en ons team. Dit helpt ons om te controleren hoe alles verloopt en om ervoor te zorgen dat je tevreden bent in je functie. Je kunt altijd bij ons terecht als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. We willen een omgeving creëren waarin je je ondersteund voelt en waarin je eventuele zorgen tijdig kunt delen.

Ziekte en langdurige afwezigheid
Als je ziek wordt, zijn wij je eerste aanspreekpunt. Wij begrijpen dat ziekte soms onverwacht kan zijn en willen je daar zo goed mogelijk in ondersteunen. Mocht je te maken krijgen met een langdurige ziekte, dan denken we graag met je mee over praktische oplossingen en de nodige ondersteuning. Het is belangrijk voor ons dat je de tijd krijgt om te herstellen en dat je tijdens je afwezigheid goed wordt begeleid.

Uren doorgeven
Voor een vlotte administratie vragen we je om elke week je gewerkte uren door te geven via ons portaal. Dit helpt ons om een duidelijk overzicht te houden van je werkuren en om alles administratief correct af te handelen. Het portaal is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn met je uren en eventuele wijzigingen.

Niet tevreden? Wij denken mee!
Mocht je op enig moment niet helemaal tevreden zijn met je werk, laat het ons dan weten. We willen samen met jou naar oplossingen zoeken om je werkervaring te verbeteren. Jouw tevredenheid en werkplezier zijn belangrijk voor ons, en we staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste aanpak voor elk probleem dat je tegenkomt.

Met deze werkwijzen houden we jou als werknemer en ons als werkgever op één lijn, vlotte communicatie, daar gaan we voor. 

Onze nieuwsberichten

3 technische vaardigheden die je helpen om te groeien in jouw carrière

Publicatiedatum 29 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Je bent al een aantal jaar aan het werk in de techniek, maar zou graag de volgende stap maken in een hogere functie. Hier zijn drie skills die je niet alleen helpen om op te vallen, maar waar je ook meteen mee aan de slag kunt.
Lees meer

Contract getekend, en nu dan?

Publicatiedatum 22 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Je hebt je contract bij T-Pion getekend en staat op het punt om aan een nieuwe fase van je carrière te beginnen. Maar wat gebeurt er nu? Dit is wat je kunt verwachten nadat je je handtekening hebt gezet.
Lees meer

Mechanisch of mechatronisch, wat is het nou eigenlijk?

Publicatiedatum 15 augustus 2024
Auteur Elise Pool
Twee termen die op het eerste gezicht misschien veel op elkaar lijken, maar in werkelijkheid behoorlijk verschillende betekenissen hebben, zijn "mechanisch" en "mechatronisch". Hoewel ze vaak door elkaar worden gebruikt, verwijzen ze naar heel verschillende specialisaties binnen de techniek.
Lees meer